Louise Persson

Tågresa, styling & bröllop

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er. Sitter just nu och tar det lite lugnt och har precis köpt tågbiljett, packat och gjort klart allt jag ska, nu är det bara att uppdatera lite här på bloggen. Tänkte att jag ska faktiskt dra med mig datorn fastän att jag bara är borta till imorgon för att kunna uppdatera er och så att inte bloggen står tom under halva helgen. Imorgon kommer det inte komma upp så mycket uppdatering just för att jag ska på min systers bröllop, jag ska sminka mina två systrar plus att jag ska sminka och fixa mig själv. 

Idag har jag hunnit med mina två ärenden jag skulle göra, ett av dom var att hämta ut ett paket som kom precis i tid, beställde hem lite smink och en parfym bara för att ha lagret fyllt. Det är två timmar kvar innan jag ska till tåget, men jag tänker att jag ska börja gå om en timme så jag kan köpa med lite kaffe och någonting att tugga på under tågresan som tar mig tre och en halv timme.. En ganska lång resa, men en kul sak som jag har planerat är att vlogga resan dit, bröllopet, och visa upp sminkningarna och ja, helt enkelt en vlogg på det hela.. både idag och imorgon. Vad har ni för planer för helgen då finisar? 

Nu ska jag dubbelkolla allting så jag har allting med mig, i alla fall det viktigaste, sen så ska jag börja göra mig iordning för att bege mig mot tåget. Måste även ladda min telefon lite också för att kunna lyssna lite på musik och ljudböcker under tågresan så det inte blir så långtråkigt. 

Bjuder på lite bilder på produkterna jag klickade hem, bättre bilder på paletterna kommer även en recension om dom..


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas