Louise Persson

Tvingar mig själv genom dagen

Godmorgon på er, just nu sitter jag i skolan och har en lektion innan jag har en lång håltimme för att  äta och göra vad jag vill, så tänkte att jag skulle gå hem, fixa lite kaffe och bara ta det lite lugnt och fixa iordning med bloggen och sådär. Funderar på att vlogga idag men isåfall börjar jag när jag kommer hem, lite sent men inte allt för sent. 

Onsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat, jag har fortfarande ont i mina bihålor och det strålar ut i ansiktet, men jag får hoppas på att det går över så snabbt som möjligt för jag orkar inte med detta mer.. Idag tvingade jag liksom mig själv till skolan trots att jag har ont. Men men, det är bra det i alla fall att jag kunnat tvinga mig själv till skolan trots att jag inte mår bra än, bara för att inte jag ska missa en hel del saker. 

Vad har ni för planer idag då finisar? Som sagt så tänkte jag att jag skulle vlogga, men vi får se hur det blir med det eller om jag kanske gör en vanlig video, men vad vet jag inte ännu. Idag är en sådan dag som jag bara vill få en hel del saker gjort, som exempelvis tvätt, någon video, städa och en massa andra saker.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas