Louise Persson

Upptagen helg

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra helg.. Jag vet att jag skrev att jag skulle ha med mig datorn för att det inte skulle stå tomt här på bloggen, men ändå blev det inte så mycket tid till att blogga, när jag väl kom hem till mamma i fredags så satte vi oss och åt, drack lite te och sen var jag så otroligt trött och gick och la mig direkt.. Under lördagen var jag i full gång med att sminka mig själv, fixa håret och sen skulle jag möta upp mina systrar för att sminka dom också och direkt efter det började min systers bröllop.. Under dagen idag har det också vart en hel del saker.. 
Dagen idag började med att jag gick upp på morgonen vid klockan tio, åt frukost, packade och gjorde mig iordning för att åka till tågstationen då mamma körde mig så vi kunde ta varsin chai på Espresso House innan jag tog mitt tåg, under tågresan har det varit så stressigt, jag har varit så otroligt trött och inte orkat med någonting. När jag väl kom fram till Kalmar så åkte jag med älskling för han ville fiska, så då gjorde vi det och jag har precis lagt mig i sängen och tänt lite doftljus och bara tar det lugnt. Vad har ni gjort idag då finisar? 

Nu tänkte jag att jag skulle avsluta min söndag med massa youtube, film och sen ska jag sova, imorgon ska jag upp tidigt för min första praktikdag för sista året i skolan börjar.. Vi har praktik hela denna veckan och mina tider kunde inte bli bättre, från 10:00 till 15:00, hur skönt som helst verkligen. Men jag ska ändå upp tidigt för att kunna göra mig iordning, blogga, äta frukost och starta dagen så bra som möjligt.. Men nu ska jag ta och gosa ner mig ordentligt och kolla lite youtube, hoppas att ni har haft en bra dag och att allt är bra med er finisar!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas