Louise Persson

Kategori: Fashion

Solglasögon från JFR.se

Alltså hur snygga är inte dessa solglasögon från JFR.se, jag är helt förälskad och behövde faktiskt ett par nya och dessa var perfekta då mina gamla var lite repiga. Solglasögon kan man inte få för mycket av under sommaren, speciellt inte när vädret har varit på våran sida så mycket som det har varit.

Dessa solglasögon är verkligen perfekta för mig, supersnygg form, färgen är gudomlig och dom är verkligen sköna att ha på sig - jag är verkligen hur nöjd som helst med dessa. Exakt dom brillorna jag har heter Luxe Rosé, om ni är sugna på dessa så hittar ni dom genom att klicka på Luxe Rosé. Eller om ni är sugna på några andra, varför inte leta fram ett par nya favoriter i sommar, eller kanske någonting helt annat från JFR's sortiment. 

Ni får även en rabattkod av mig, LOUISE20 som ger er 20% rabatt på hela sortimentet, så skynda er att fynda era nya sommarfavoriter! 

Inredning med väska & skor

Inredning är någonting man verkligen vill ha i sitt hem, men jag personligen hatar när det blir för mycket inredning. Men dessa tre saker tillsammans blir så otroligt fint och verkligen inte detta "stökiga" som det blir när man har för mycket inredning. Den vita boxen på golvet, lite snett och med en exakt likadan fast i mindre storlek som står över den, sen klackskorna på den nedersta boxen och väskan överst, hur snyggt blir inte det, kommer garanterat att ha det nu i sommar. 


1. Grå väskan HÄR -  2. Vit box med gulddetaljer HÄR -  3. Klackskor HÄR

Bags till sommaren

Hur fina är inte dessa tre bags från Chiquelle - helt klart min stil på handväskor. Har själv den i mitten i den stora modellen och skulle inte tacka nej till den ljusrosa och den ljusblåa för att kunna matcha till outfits i sommar. Men den beigea kommer gå ihop med det mesta då man oftast går med ljusa kläder så den kommer absolut inte vara några problem med att matcha med. 


1. Rosa bag HÄR -  2. Beige bag HÄR -  3. Ljusblå bag HÄR

Tre drömmar i sommar

Alltså hur drömmiga är inte dessa tre att ha i sommar? Är verkligen helt förälskad i dessa tre, speciellt jumpsuiten och playsuiten. Byxorna är också riktigt snygga till vardag och även till fest. Vad brukar ni klä er i under sommaren? Detta är verkligen någonting jag brukar gå runt i.

Direktlänkar finns under bilden..


1. Vit Jumpsuit HÄR -  2. Dress Tie Pants HÄR -  3. Blommig Playsuit HÄR