Louise Persson

Kategori: Shopping

Naglar & paket

När jag kom hem efter att ha fått mina naglar fixade så väntade två paket på mig, ett från Zalando och ett från Kylie Cosmetics.. (!!) Är helt överlycklig nu att mina liquid lipsticks äntligen har kommit! Även överlycklig att jag äntligen fått göra naglarna igen! Här kommer lite bilder..


Haul juni 2017

Nu är min andra video uppe på kanalen och bomba gärna med tips på vad ni vill ha för video till nästa söndag. Om ni inte vill missa någonting så prenumerera på min kanal och en video varje söndag.


Beställning från JFR

De senaste jag beställde var två stycken tvålar från Jfr.se, riktigt fina och tänkte fixa det fint i badrummet och får hoppa på att dessa tvålar luktar gott med. Men hur fina är dom inte? Beställde även ett läppstift i en lite brun/rosa ton och matt, hur mer perfekt kan det bli? Hoppas att den är lika fin på. 

Direktlänkar har ni precis under bilden..


1an / 2an / 3an

Min nya bag & tröja

Alltså hur fin är inte bagen, helt kär i den, helt otroligt vilket bra skick den kom i och ni kommer att se den en hel del här på bloggen med outfits nu till våren och sommaren. Tröjan är också helt underbar, skönt material och blir riktigt snygg med ett par högmidjade jeans till en mer "chill-dag" eller bara som mjukiströja här hemma! Ni hittar länkar mellan bilderna..Väskan
hittar ni
HÄR  -   Tröjan hittar ni HÄR

Hatad & Älskad

Äntligen har jag köpt Kissies bok Hatad & Älskad.. En av dom få bloggerskor jag följt väldigt länge och det ska bli super spännande att få läsa lite om hennes liv och vad hon gått igenom för att nå toppen. Någon av er som har läst boken? Ska börja läsa redan ikväll och kommer nog att läsa ut den på någon dag, haha. Nej, men ett kapitel om dagen till en kopp te, tända lite ljus och mysa ner sig i sängen blir ett perfekt avslut på dagen. 

GlossyBox - The Marble box

Månadens Glossybox är the marble box, alltså hur fin är den inte? Kommer verkligen att ha boxen som dekoration här hemma. Innehållet var ganska bra, fick en ansiktsrengöringsborste, ögonskugga, balsamspray, ansiktsmask och en ögonkräm - så nöjd med innehållet. Har själv valt att prenumerera i tre månader, sen får vi se om jag väljer att fortsätta eller inte. 

Usagodis.se

Titta vilket paket jag hämtade ut.. Äntligen är  dom här, men en nackdel är att jag beställde också två dricker, pepsi cherry vanilla, men dom kom inte med i paketet, så det var ju inte speciellt kul, så skickade iväg ett mail till dom. men här får ni se paketet och innehållet i alla fall..Hälften av alla paket

Hemma igen och jag har precis hämtat ut mina paket och har även öppnat dom då jag inte kunnat vänta.. Här är bilder på allt jag fått hem, det är bara hälften av alla paket, har minst fyra till som ska komma..