Louise Persson

Kategori: Skönhetstips

Skönhet Online - Glamazon.se

Detta inlägg är i samarbete med Glamazon.se

Smink, hårvård, hudvård, naglar och allt där emellan är någonting som jag är väldigt intresserad av. Jag har ibland svårt att hitta olika skönhetssidor där dom har allting, med ett stort utbud av så mycket som möjligt inom skönhet, men på Glamazon.se så finns allt det jag letar efter. En hel del skönhetprodukter och hudvårdsprodukter, jag har verkligen hittat en hel del på deras hemsida, och ni borde klicka er in och kika och se om ni hittar någonting som ni behöver i eran vardag.

Glamazon.se är en hemsida med skönhetsprodukter och hudvårdsprodukter online, här hittar du allt - parfym, smink, hudvård, hårvård, intimvård och även en hel del andra saker. Jag har kollat runt en hel del och hittade lite saker, hittade lite olika ansiktsmasker, en ögonbrynspenna som verkar otroligt bra och verkar vara lätt att applicera, även en contour-stick och en hel del andra saker faktiskt som verkligen skulle behövas fyllas på här hemma.
Glamazon.se har även väldigt bra priser till skillnad från andra skönhetssidor, de flesta kostar en produkt väldigt mycket och dom kanske inte har så brett sortiment, men på Glamazon.se hittar du bra priser, brett sortiment och allt inom skönhet, hudvård och intimvård.

Är du lika skönhetsintresserad som jag, eller kanske känner någon som är väldigt skönhetsintresserad så tycker jag att ni borde spana in Glamazon.se som faktiskt har så otroligt bra priser, brett sortiment och du hittar verkligen allting inom skönhet och hudvård.. Även intimvård kan du hitta på deras hemsida. 
Finns även en hel del som skulle passa perfekt att sätta ihop ett litet gott-och-blandat paket till någon som fyller år och är skönhetsintresserad!

Klicka in här på denna länk så kommer ni till skönhetsparadiset!

Nu ska jag fortsätta med att hitta mina favoriter då jag inte hunnit gå igenom halva sidan ännu, kanske till och med blir lite skönhets-shopping för mig..

Xbeauty.se xlash resultat

För ett tag sen la jag ut på min gamla bloggportal för er som följt mig ett tag så vet ni vad jag pratar om. Jag gjorde ett samarbete med Xbeauty.se och fick testa xlash ögonfransserum och nu tänkte jag att jag skulle uppdatera er om resultatet. Den 23 maj började jag att använda mig av xlash och idag är det den 10 juli, jag märker skillnaden, mina ögonfransar känns tjockare och ser tjockare ut än tidigare och bilden här visar ganska tydligt att mina ögonfransar är betydligt mycket tjockare, men inte så mycket längre, lite längre. Dom har inte blivit så mycket längre, men dom har verkligen blivit mycket tjockare än tidigare. Är ganska nöjd och ger betyget 4/5!

Här är en rabattkod som ger er 15% rabatt på erat första köp av xlash: XB15

Upp