Louise Persson

Kategori: Videos

Vlogg 6 september

Ny video ute på kanalen, prenumerera gärna på min kanal - jag har en hel del roliga saker planerat för framöver! 

Min kanal hittar ni HÄR.

Min senaste video

Ni har väl inte glömt att kolla min senaste video på min youtubekanal? Ni hittar min kanal HÄR, och nedanför har ni min senaste video!

What's In My Bag

Nu finns en ny video ute på kanalen.. Prenumerera gärna på kanalen för att inte missa nya videos, kommer uppdatera mycket mer nu! Dagarna som jag är ledig från jobbet tänkte jag att jag ska spela in och redigera och ladda upp nya videos. Nästa video kommer på onsdag, så håll utkik!

Ny video ute

Nu ligger en ny video ute på kanalen och det tog tre, nästan fyra timmar att redigera.. Haha, men vad gör det när man inte har någonting att göra, perfekt att spela in video och redigera och lägga upp. Nästa video kommer upp i helgen, då tänkte jag att jag spelar in den då, just nu är det lite för mörkt för att spela in då jag använder mig av dagsljus. Ge gärna mer tips på vad jag kan göra för videos, har en som kommer upp i helgen, det blir en vad finns i min väska.

Haul juni 2017

Nu är min andra video uppe på kanalen och bomba gärna med tips på vad ni vill ha för video till nästa söndag. Om ni inte vill missa någonting så prenumerera på min kanal och en video varje söndag.


Min första video

Här har ni min första video på youtube, inte den bästa, men det blir bättre med tiden.. Övning ger färdighet, ellerhur? Kolla gärna in videon och prenumerera gärna på min kanal för att alltid vara uppdaterade om vad som kommer att komma upp där. 

Upp